miercuri, 7 septembrie 2016

"Icre" de chia


Uleiul de in! El este salvarea care da, super hranitoarelor icre de chia, gustul de peste atunci cand nu avem/adaugam alge marine. 



Astazi, eu le-am preparat asa :

* seminte chia (despre minunatele seminte aici mai multe informatii) 

* apa (se amesteca cu semintele de chia pana cand acestea se inmoaie si isi maresc volumul, legandu-se intre ele si obtinandu-se o pasta ca o gelatina)

* o ceapa mare (curatata, spalata si taiata marunt) 

* zeama de la o lamaie 

* ulei de floarea soarelui presat la rece... astazi l-am combinat si cu uleiul de in... insa icrele ies delicioase si preparate simplu - numai cu uleiul presat la rece de floarea soarelui.

* si sare

Am amestecat toate ingredientele si... gataaa super hranitoarele icre de chia :) 
Dupa gust si preferinta, pe felii de ardei, pe turtitele de hrisca, pe rondelele de orez expandat...  masterchef la mine acasa, din nou va invit la masa! 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu