Uleiul de in! El este salvarea care da, super hranitoarelor icre de chia, gustul de peste atunci cand nu avem/adaugam alge marine.
Astazi, eu le-am preparat asa :
* seminte chia (despre minunatele seminte aici mai multe informatii)
* apa (se amesteca cu semintele de chia pana cand acestea se inmoaie si isi maresc volumul, legandu-se intre ele si obtinandu-se o pasta ca o gelatina)
* o ceapa mare (curatata, spalata si taiata marunt)
* zeama de la o lamaie
* ulei de floarea soarelui presat la rece... astazi l-am combinat si cu uleiul de in... insa icrele ies delicioase si preparate simplu - numai cu uleiul presat la rece de floarea soarelui.
* si sare
Am amestecat toate ingredientele si... gataaa super hranitoarele icre de chia :)
Dupa gust si preferinta, pe felii de ardei, pe turtitele de hrisca, pe rondelele de orez expandat... masterchef la mine acasa, din nou va invit la masa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu